علمی

چرا نباید موز را با میوه های دیگر ذخیره کنید؟

پاسخ از Joan Rowland

با رسیدن ، موز گازی به نام اتن آزاد می کند که به آن اتیلن نیز می گویند ، که یک هورمون گیاهی طبیعی است. با شکسته شدن دیواره های سلولی ، تبدیل نشاسته به قندها و کاهش اسیدیته میوه باعث رسیدن آن می شود. برخی میوه های دیگر ، از جمله سیب و گلابی ، نیز می دهند و در برابر اثرات اتن حساس هستند ، بنابراین نگهداری آنها در کنار هم می تواند سرعت رسیدن را تسریع کند ، و باعث می شود میوه زودتر نرم و قهوه ای شود. با این حال ، برخی از میوه ها ، از جمله پرتقال ، لیمو و بسیاری از انواع توت ها ، اتن نمی دهند یا به آن واکنش نشان نمی دهند بنابراین در صورت نگهداری در نزدیکی میوه های دیگر ، زودرس نمی رسند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن